KERST IN OEKRAÏENSE SFEREN
ZINGEN is je hobby, je hebt enige zangervaring en je wilt wel eens kennismaken met een geheel andere zangcultuur dan je gewend bent….
Nieuwsgierig geworden na het beluisteren van één van de optredens van Het Lysenko Koor, onze CD of wellicht het bezoeken van onze website www.lysenko.nl?
Wij bieden je de gelegenheid om deel te nemen aan ons project “Kerst in Oekraïense sferen”. Onder de bezielende leiding van onze Oekraïense dirigente Inna Ogarok studeer je met ons een aantal sfeervolle liederen in die rond kersttijd in families, kerken en kloosters in Oekraïne worden gezongen.
De Oekraïense taal, die fonetisch is opgeschreven, is goed te volgen in de map met muziekstukken die je te leen krijgt. Ook vertelt onze dirigente het een en ander over de tradities in Oekraïne rond kersttijd, die overigens 2 weken later valt dan in ons eigen land.
De dirigente verwacht dat de opgegeven liedteksten thuis worden doorgenomen zodat de repetities kunnen worden besteed aan de muzikaliteit en niet aan tekststudie.
Het concert zal plaatsvinden op zondag 10 december, 15.00 uur, in de Nicolaaskerk te Nieuwegein.
Voor deelname aan dit project vragen wij een bijdrage van € 80,- , welke je kunt overmaken op NL06 RABO 0341 3137 50 onder vermelding van “deelname project Het Lysenko Koor”
Je kunt dan vanaf dinsdag 12 september a.s. de gezellige repetities van het koor bijwonen, die elke dinsdagavond tussen 19.45 en 22.15 plaats vinden in
Sociaal Cultureel Centrum, ’t Gebouw, Waalseweg 81, Tull en ’t Waal.
Voor en tijdens de repetitie wordt gratis koffie en thee verstrekt. Nadere informatie kun je verkrijgen bij de secretaris Dirk Krijgsman. Tel 06-24758426
Geef je op voor dit prachtige project van Het Lysenko Koor! Misschien word je wel zo enthousiast dat we je als nieuw lid mogen verwelkomen!
Zie voor onze verdere activiteiten de CONCERTAGENDA.
Volg ons op Facebook

Wil je inlichtingen over mogelijkheden van optredens van Het Lysenko Koor of anderszins klik op CONTACT.
| HOE HET BEGON | MEEZINGEN | DISCOGRAFIE | STEUNPROJECTEN | ICONEN | KLEDINGHOME |
Naam

Adres

Postcode/plaats

Telefoon

E-mail

Stemgroep
JA, ik neem deel aan het project
"
KERST IN OEKRAÏENSE SFEREN"
van Het Lysenko Koor.


Vul onderstaaand formulier volledig in en verstuur het met de
"VERZENDKNOP